Julemeny
Julemeny



JULEMENY
Gravet laks fra Det Gamle Røgeri med rødbeter, sennepsemulsjon og syltede sennepsfrø
*
Confitert ribbe med julepølse, fermentert rødkål med appelsin og valnøtt
Eller
Rosastekt Andebryst fra Holte Gård i Drangedal
Serveres med urtebakt potet fra Bjertnæs & Hoel og sjysaus
*
Ris alamande med Røros fløte, lune kirsebær og sprø mandel
Menyen kan forberedes slik at dere enkelt kan gjøre de siste forberedelser, oppvarming og anretning hjemme,
eller dere kan leie kokk av oss.
3 retter kr. 795,- per person
Kokk kr. 995,
- pr time
TILLEGGSRETTER
Kurvertbrød med pisket smør, kr. 50,-
Ostefat med sprøtt og søtt, kr 159,-
Appetittvekkere/snacks, kr 125,-
JULEMENY
Gravet laks fra Det Gamle Røgeri med rødbeter, sennepsemulsjon og syltede sennepsfrø
*
Confitert ribbe med julepølse, fermentert rødkål med appelsin og valnøtt
Eller
Rosastekt Andebryst fra Holte Gård i Drangedal
Serveres med urtebakt potet fra Bjertnæs & Hoel og sjysaus
*
Ris alamande med Røros fløte, lune kirsebær og sprø mandel
Menyen kan forberedes slik at dere enkelt kan gjøre de siste forberedelser, oppvarming og anretning hjemme,
eller dere kan leie kokk av oss.
3 retter kr. 795,- per person
Kokk kr. 995,
- pr time
TILLEGGSRETTER
Kurvertbrød med pisket smør, kr. 50,-
Ostefat med sprøtt og søtt, kr 159,-
Appetittvekkere/snacks, kr 125,-
Copyright © 2025 Tjøme Kolonial
Utviklet av Havbris Design
