Selskapsmeny
Selskapsmeny



SELSKAPSMENY
FORRETTER
Røkt Laks fra Det Gamle Røgeri med dillemulsjon og fennikelcrudite, kr 185,-
Smørstekte Kamskjell, syltet kålrot, kålrotpure med eple- og honning saus, kr 215,-
Gulrot Tartar, estragonemulsjon, pepperrot, syltede sennepsfrø og rugbrød, kr 145,-
Varmrøkt andebryst, granateple-vinaigrette, karamellisert søtpotet, salte mandler og fermentert rødkål, kr 180,-
HOVEDRETTER
Bakt Skrei fra Vaag med mandelpotetkrem, brunet smør med kapers og persille, kr 415,-
Ballotine på økologisk kylling fra Holte Gård, trøffelrisotto, semitørket gulrot og syrlig demi glace, kr 380,-
Reinsdyr fra Røros, søtpotetpure, tyttebær, pommes Anna, skogsoppsjy, kr 525,-
Norsk kalv, kremet selleri, sprø grønnkål, urtegremulata og bakte perlepoteter fra Nøtterøy, kr 435,-
DESSERTER
Hvit sjokolade- og bringebærkrem, sesongens friske bær og crumbles, kr.159,-
Sjokolade Nemesis, pasjonsfruktcoulis, vaniljeis og granola kr 159,-
Sitronterte med brent italiensk marengs, kr 159,-
Vaniljepannacotta med marinerte kirsebær og sprøtt med mandle og mørk sjokolade, kr 159,-
TILLEGGSRETTER
Kurvertbrød med pisket smør, kr. 50,-
Ostefat med sprøtt og søtt, kr 159,-
Appetittvekkere/snacks, kr 125,-
Sett sammen din egen meny med det antall retter du ønsker. Ønsker du flere enn 3 retter vil vi gi en pakkepris.
NB! Denne menyen må bestilles med kokk/kokker kr. 995,- per time
SELSKAPSMENY
FORRETTER
Røkt Laks fra Det Gamle Røgeri med dillemulsjon og fennikelcrudite, kr 185,-
Smørstekte Kamskjell, syltet kålrot, kålrotpure med eple- og honning saus, kr 215,-
Gulrot Tartar, estragonemulsjon, pepperrot, syltede sennepsfrø og rugbrød, kr 145,-
Varmrøkt andebryst, granateple-vinaigrette, karamellisert søtpotet, salte mandler og fermentert rødkål, kr 180,-
HOVEDRETTER
Bakt Skrei fra Vaag med mandelpotetkrem, brunet smør med kapers og persille, kr 415,-
Ballotine på økologisk kylling fra Holte Gård, trøffelrisotto, semitørket gulrot og syrlig demi glace, kr 380,-
Reinsdyr fra Røros, søtpotetpure, tyttebær, pommes Anna, skogsoppsjy, kr 525,-
Norsk kalv, kremet selleri, sprø grønnkål, urtegremulata og bakte perlepoteter fra Nøtterøy, kr 435,-
DESSERTER
Hvit sjokolade- og bringebærkrem, sesongens friske bær og crumbles, kr.159,-
Sjokolade Nemesis, pasjonsfruktcoulis, vaniljeis og granola kr 159,-
Sitronterte med brent italiensk marengs, kr 159,-
Vaniljepannacotta med marinerte kirsebær og sprøtt med mandle og mørk sjokolade, kr 159,-
TILLEGGSRETTER
Kurvertbrød med pisket smør, kr. 50,-
Ostefat med sprøtt og søtt, kr 159,-
Appetittvekkere/snacks, kr 125,-
Sett sammen din egen meny med det antall retter du ønsker. Ønsker du flere enn 3 retter vil vi gi en pakkepris.
NB! Denne menyen må bestilles med kokk/kokker kr. 995,- per time
Copyright © 2025 Tjøme Kolonial
Utviklet av Havbris Design